Friday, January 30, 2015

Türkiye’nin Güven Veren Evlilik Sitesi Hangisi

Şu anda Türkiye’deki onlarca evlilik sitesi var, peki en geniş çaplı ve en güvenli evlilik sitesi hangisi. Bu yazımızda sizin için inceleyip seçtiğimiz evlilik sitesiyle ilgili yorumları ve incelemeleri bulabilirsiniz. Bu evlilik sites yıllardır binlerce üyesinin evlenmek üzerine tanışmasına vesile olmuştur. Siz de eğer evlenmek için doğru kişiyi arıyorum diyorsanız hemen üyeliğinizi oluşturup evlilik sitesindeki milyonlarca adaydan kendinize uygun olanı aramaya başlayabilirsiniz.
İşte size bu evlilik sitesinde kendinize göre eş adayları bulabilmeniz için birkaç ipucu:
Geçerli bir e-posta adresiniz varsa kişisel şifrenizi kullanarak hemen üye olabilirsiniz demektir. Üstelik siteye üye olmak ücretsizdir. Üye olma aşamasında size bazı sorular sorulacak. Bu kısımda kendiniz ve size uygun olacağını düşündüğünüz eş adayınızla ilgili görüşlerinizi paylaşmanıza imkan tanınıyor. Aradığınız kişiyi en kısa zamanda bulmak için bu aşamayı tamamlarken tamamen içten ve gerçekçi cevaplar vermeniz oldukça önemli.  Üyeler kendileri hakkında paylaştığı bilgileri ve fotoğraflarını gözden geçirdikten sonra dilediğinizce seçim yapabileceksiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra sitedeki özel mesaj yollama kısmını kullanarak ya da online konuşma yoluyla hoşlandığınız kişi ile hemen iletişime geçebilirsiniz. 
Evlilik sitesinin sunduğu karakter analizi imkanı:
Üyeliğinizi oluştururken size karakter analizinizi yapmak için sorular sorulur. Bu sorular yıllarca üzerinde bilimsel olarak çalışılarak hazırlanmıştır. Bu analiz sayesinde yalnızca size göre olan adaylar size tavsiye ediliyor ve böylece kendinize uygun adayı bulmak sizin için çok daha fazla kolaylaşıyor.
Bu evlilik sitesine güvenebilir miyim?
Bütün üyelerin her bilgisi ve fotoğrafı gizli tutulur ve kimseyle paylaşılmaz.  Bu evlilik sitesinin bir üyesi olduğunuzun arama motorlarında yapılan aramalar sonucu belli olacağından endişelenmenize gerek yok. Herhangi bir arama motorundan bilgilerinize erişim imkansızdır.
Bana önerilen adaylarla iletişime geçmek için ne yapmalıyım?
Size önerilen binlerce adayın profiline girip hakkında paylaştıklarını okuyarak adaylar hakkında bir fikir sahibi olabilir ve eleme yapabilirsiniz. Bundan sonra seçtiğiniz kişiye mesaj gönderebilir ya da online sohbeti kullanıp muhabbete başlayabilirsiniz. Hoşlanacağınız kişiyi bulana kadar sohbet özelliğini kullanabilir, bu kişiyle karşılaştığınızı düşündüğünüzde özel iletişim bilgilerinizi paylaşabilir ve hayallerinizdeki evliliğe kavuşabilirsiniz. 

Aradığı eşi bu evlilik sitesinde bulan binlerce kişi gibi siz de şansınızı denemek için hemen  üye olmaya davetlisiniz.

No comments:

Post a Comment